Median Dental IQ 93проц (Green), 120ml

Median
140002368
165,00
грн.
Зубна паста Median від запалення ясен (Green), 120ml

Призначення:
Відбілювання, Очищення
Активні компоненти: Екстракт зеленого чаю, Екстракт М'яти, Цеоліт, Кальцій
Об'єм: 120ml

Описання: Зубна паста від корейського виробника MEDIAN - професійний очищуючий засіб, призначене для щоденного догляду за зубами. Засіб очищає від забруднень будь-яких видів, а також видаляє наліт з поверхні зубів. З пастою Dental Cosmetic-Green яснам забезпечений захист від кровоточивості і запальних процесів. Активні речовини продукту перешкоджають розмноженню мікробів і видаляють неприємний запах, надовго освіжає подих.
Екстракт зеленого чаю має зміцнюючу дію, усуває наліт, позбавляє від зубного каменю, а також не допускає гниття зубів. Компонент заспокоює роздратовані ясна і зупиняє запальні процеси, блокуючи кровоточивість.
Цеоліт (вулканічний мінерал) має антимікробну дію, якісно очищає зуби і дає ефект полірування.
Екстракт м'яти - рослинний антисептик і потужний протизапальний засіб. М'ята стимулює ясна до регенерації, активізуючи їх власну захисну функцію. Інгредієнт сприяє звуженню капілярів, що дозволяє усунути проблему кровоточивості.
Скейлінг-волокно дбайливо очищає поверхню зубів від нальоту і перешкоджає його подальшому виникненню.
Карбонат кальцію (крейда) відповідає за ретельне очищення зубів, висвітлюючи їх на кілька відтінків.
Якщо ви власник чутливих зубів і ясен, схильних до запалень і кровоточивості, дана паста - ваш кращий вибір. Засіб подарує вам посмішку природної білизни і відновить здоров'я ротової порожнини.
Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку, масажними рухами очистити зуби на протязі 4-7 хвилин. Після застосування ополоснути ротову порожнину чистою водою. Рекомендується використовувати 2 рази на день, вранці і ввечері після їжі. Підходить для щоденного догляду за зубами.

Об'єм: 120ml

Активні компоненти: Зелений чай

Активні компоненти: Кальцій

Активні компоненти: Цеоліт

Активні компоненти: М'ята

Призначення: Антибактеріальна дія

Призначення: Відбілювання

Призначення: Відновлення

Призначення: Освіжає

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Очищення

E-Beauty рекомендує
Click to order