Crest 3D White Fluoride Anticavity Toothpaste, 116g Radiant Mint

Crest
150000197
225,00
грн.
Зубна паста Crest 3D White Fluoride Anticavity Toothpaste, 116g Radiant Mint

Призначення:
Відбілювання, Очищення
Активні компоненти: Мінерали
Об'єм: 116g

Описання: Зубна паста Crest 3D White Radiant Mint Flavor унікальна формула якої містить цілий комплекс активних компонентів для якісного догляду за порожниною рота. Приємний аромат підніме настрій вранці і подарує свіжий подих.
Зубна паста ефективно бореться із зубним нальотом і плямами, а також дбайливо доглядає за яснами. Вона надає сильний відбілюючий ефект і допомагає запобігти утворенню карієсу, який руйнує зуби. При регулярному застосуванні ви помітите, як ваша усмішка стане сяючою і білосніжною. Crest 3D White Radiant Mint Flavor повністю виготовлений з гіпоалергенних інгредієнтів, не викликає сухості і роздратування.
Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку, масажними рухами очистити зуби на протязі 4-7 хвилин. Після застосування ополоснути ротову порожнину чистою водою. Рекомендується використовувати 2 рази на день, вранці і ввечері після їжі. Підходить для щоденного догляду за зубами.

Склад: Sodium Fluoride (0,243%)Inactive Ingredients: Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Disodium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor, Cellulose Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Carbomer, Mica, Titanium Dioxide, Blue 1

Активні компоненти: Мінерали

Об'єм: 116g

Призначення: Відбілювання

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Очищення

Призначення: Освіжає

E-Beauty рекомендує
Click to order