Ardell Natural 107 Black

Ardell
140000842
50,00
грн.
Накладні вії Ardell Natural 107 Black

Вік:
Без обмежень
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Макіяж очей

Описання: Щоб створити виразний і яскравий макіяж, звичайної туші часом недостатньо. В такому випадку кожній красуні знадобляться накладні вії.
За допомогою Ardell Natural ви будете підкорювати оточуючих чарівним і захопливим поглядом! Пишні і довгі вії будуть виглядати на очах дуже природно, тому готовий макіяж зробить виключно сприятливе враження. Дотримуючись правильного алгоритму дій, ви легко без сторонньої допомоги зафіксуєте їх. Дані вироби довго тримаються на епідермісі і не сповзають, завдяки чому вони не підведуть у відповідальній ситуації.
Спосіб використання: Скорегуйте форму вій: візьміть смужку накладних вій і прикладіть її до ока для перевірки довжини. Вії повинні починатися з внутрішнього куточка ока і не заходити за зовнішній. Якщо смужка вій занадто довга - обріжте кілька війок з зовнішнього краю.
Нанесіть тонкий шар клею для вій на смужку-основу накладних вій і почекайте 30 сек., Поки клейова речовина не стане липкою.
Зафіксуйте вії на повіках: дивлячись в дзеркало, прикладіть смужку накладних вій якомога ближче до коріння натуральних вій. Увага! Накладні вії приклеюються до шкіри повік, безпосередньо біля коріння натуральних вій, але не на самі вії! Акуратно притисніть смужку до повіки (притискайте за кінці) і дайте їй приклеїтися.
Для видалення вій акуратно потягніть за зовнішній край смужки-основи. Очистіть клей і помістіть вії в коробочку для повторного використання.
E-Beauty рекомендує
Click to order