CP-1 Keratin Concentrate Ampoule, 80ml

Esthetic House
140001718
399,00
грн.
Кератинова ампула CP-1 для пошкодженого волосся, 80ml

Тип волосся:
Сухе, Пошкоджене, Фарбоване
Призначення: Живлення, Відновлення, Зволоження, Блиск
Активні компоненти: Кератин, Масло Жожоба, Екстракт Рису, Еластин
Об'єм: 80ml

Описання: Концентрована есенція CP-1 Keratin Concentrate Ampoule призначена для оздоровлення, поліпшення загального стану волосся і перетворення надмірно сухих, тьмяних, ослаблених, пошкоджених локонів, позбавлених життєвої енергії. В основі збалансованої формули - кератин - головний будівельний білок, який відповідає за щільність, гладкість і еластичність волосся. У поєднанні з іншими активними компонентами, такими як пантенол, масло касторки і жожоба, екстракти ламінарії, сої, рису, баклажана, лакриці, листя баобаба, гідролізований колаген, еластин і протеїни пшениці, засіб забезпечує комплексну регенеруючу і доглядаючу дію. Відновлює зруйновані ділянки пошкодженої структури локонів, інтенсивно живить і глибоко зволожує, бореться з ламкістю і розшарування кінчиків, усуває зневоднення пасом. Еластин підсилює природну пружність і еластичність локонів. Натуральні масла насичують волоски цілющими елементами і корисними речовинами, робить волосся більш слухняними, м'якими і гладкими, чим полегшує процеси укладання і розчісування.
Спосіб використання: Виберіть відповідний спосіб застосування в залежності від стану вашого волосся. Якщо волосся не пошкоджені або пошкоджені несильно, і ви хочете використовувати есенцію для профілактики, нанесіть засіб на злегка підсушені після миття локони і змийте через пару хвилин. Якщо волосся потребують відновлення, нанесіть засіб на ніч і ретельно промийте волосся вранці. Якщо ви часто фарбуєте волосся і не хочете ризикувати їх станом, додавайте по 3-5 мл есенції в фарбу для волосся; це допоможе нейтралізувати негативну дію фарби, але ніяк не вплине на колір.

Склад: Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Myristyl Alcohol, Steartrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Caprylyl Glycol, Laminaria Japonica Extract, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Adansonia Digitata Leaf Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Adansonia Digitata Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Wheat Protein, Elastin, Keratein Amino Acid, 1,2-Hexandiol, Fragrance, Yellow 4 (0.1%), Yellow 5 (0.1%).

Активні компоненти: Касторове масло

Активні компоненти: Кератин

Активні компоненти: Екстракт Рису

Активні компоненти: Еластин

Активні компоненти: Масло Жожоба

Об'єм: 80ml

Призначення: Блиск

Призначення: Відновлення

Призначення: Живлення

Призначення: Пом'якшення

Призначення: Зволоження

Тип волосся: Всі типи

Тип волосся: Пошкоджене

Тип волосся: Сухе

Тип волосся: Фарбоване

Тип волосся: Нормальне

E-Beauty рекомендує
Click to order