Farm Stay Hyaluronic Acid Super Aqua Hair Filler, 13ml

Farm Stay
150000479
55,00
грн.
Філлер для волосся з гіалуроновою кислотою Farmstay Hyaluronic Acid Super Aqua Hair Filler

Тип волосся: Всі типи
Призначення: Живлення, зволоження, відновлення, блиск
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, рослинні екстракти
Об'єм: 13ml

Описання: Філер для волосся з гіалуроновою кислотою FarmStay Hyaluronic Acid Super Aqua Hair Filler - це концентрований засіб для ефективного зволоження волосся. Філер був створений спеціально для дуже сухого волосся. Засіб не тільки насичує волосся вологою, а й надає волоссю шовковистість, наповнює їх корисними мікроелементами, покращує структуру волосся, не ускладнює і не краде обсяг. Завдяки дослідженням корейських виробників було створено зручний засіб для домашнього догляду за волоссям, за допомогою якого за 10 хвилин можна домогтися видимого результату, як після походу в салон.
Основними компонентами філлера є гіалуронова кислота, гідролізований колаген і протеїни шовку. Ці компоненти роблять волосся гладкими і дарують їм життєві сили, захищають і зміцнюють їх структуру, усувають сухість і ламкість.
Філер має прозору водянисту структуру. Якщо філлер зберігати при низькій температурі, то він може стає густішим і білим. Тому перед використанням закриту ампулу необхідно потримати в теплій воді, щоб філлер знову став рідким.
Однією ампули може вистачити на 2-3 застосування, все залежить від ступеня пошкодження волосся. Для закріплення результату рекомендується використовувати філлер 1-2 рази в тиждень.
Спосіб використання: Змішати засіб з водою в пропорції 1: 1. Замішувати філлер необхідно в неметалевої таре.Перемешівать 1-2 хвилини, поки вміст не загусне до консистенції звичної маски для волосся. Нанести на вимиті і підсушені волосся, по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінчиків і ушкоджених місцях. Залиште філлер на волоссі на 10 хвилин, потім змийте теплою водою.
Для отримання більш сильного ефекту від філлера після етапу нанесення засобу на волосся (пункт 3) надіти целофанову шапочку, добре прогріти волосся феном і укутати теплим рушником, а потім змити через 10 хвилин.
Склад: Propylene Glycol, Alcohol, Myristyl Alcohol, Water, Cyclopentasiloxane, Steartrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Sodium Lactate, Fragrance, Isopropyl Alcohol, Menthol, Salicylic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Arginine, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hyaluronic Acid(1300ppm).


Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Рослинні екстракти

Призначення: Живлення

Призначення: Відновлення

Призначення: Зволоження

Тип волосся: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order