Masil 6 Salon Hair Perfume Oil, 60ml

Masil
150000477
399,00
грн.
Зволожуюче масло для волосся Masil 6 Salon Hair Perfume Oil

Тип волосся: Всі типи
Призначення: Відновлення, зволоження, блиск
Активні компоненти: Масло жожоба, масло оливи
Об'єм: 60ml

Описання: Парфюмированное масло для волосся глибоко живить, зміцнює структуру волосся, заповнює пошкоджені ділянки, роблячи локони гладкими і слухняними. Усуває сухість і ламкість, інтенсивно відновлює ослаблені волосся, повертає здоровий блиск.
Масло утворює невидимий захисний шар навколо волоса, який забезпечує надійну термозахисний і оберігає від агресивного впливу укладань, фена, процедур хімічної завивки і фарбування. Повертає волоссю еластичність, розгладжує кератіновие лусочки і січені кінчики і полегшує розчісування. Масло швидко вбирається, проникаючи вглиб волосся і інтенсивно відновлюючи його зсередини. Не утворює липкості.
Спосіб використання: Очищені волосся підсушіть рушником і нанесіть невелику кількість масла від середини до кінчиків волосся. Не потребує змивання.
Склад: Cyclopentasiloxane, Disiloxane, Dimethicone Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Acai Palm Fruit Oil, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Cross Polymer, Fragrance, C12-15 Alkyl Benzoate, Beta-carotene, sunflower seed oil, lactobacillus fermented filtrate, camellia seed oil, flaxseed oil, olive oil, jojoba seed oil, synthetic fluoroplalogite, titanium dioxide, red iron oxide, tin oxide

Активні компоненти: Масло Жожоба

Активні компоненти: Масло Оливи

Призначення: Відновлення

Призначення: Живлення

Тип волосся: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order