Lador Wonder Tear, 250

Lador
150000014
575,00
грн.
Бальзам-маска Lador зволоження/укріплення/об'єм , 250

Тип волосся: Всі типи
Призначення: Зміцнення, Зволоження, Надає об'єм, Відновлює
Активні компоненти: Амінокислоти, Протеїни шовку
Об'єм: 250ml

Описання: Бальзам-маска впливає на волосся відразу по 3 напрямкам: зволожує їх, зміцнює, робить більш об'ємними. Крім того, засіб захищає волосся від агресивного впливу навколишнього середовища, пошкодження фарбуючими засобами, приладами для укладання. Протеїни шовку зсередини відновлюють пошкоджену структуру волосся, а на поверхні - створюють захисну плівку, яка надає волоссю блиск і шовковистість, додатковий об'єм, знижує електрізуемость.
Також в складі бальзаму 20 видів амінокислот, які надають інтенсивну поживну і зволожуючу дію, зміцнюють, відновлюють пошкоджену структуру волосся, допомагають впоратися з ламкістю і випаданням, стимулюють активність волосяних цибулин, надаючи їм інтенсивне живлення, прискорюючи зростання волосся.
Спосіб використання: Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою. Для більш інтенсивного догляду: Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 рази в тиждень.

Активні компоненти: Вітамін Е

Активні компоненти: Протеїни

Об'єм: 250ml

Призначення: Відновлення

Призначення: Живлення

Призначення: Блиск

Призначення: Пом'якшення

E-Beauty рекомендує
Click to order