Lador Perfect Hair Fill-up Hair Ampoule 150ml

Lador
000002199
490,00
грн.
Філлер Lador ефект ламінування для пошкодженого волосся,150ml

Тип волосся: Сухе, Пошкоджене, Фарбоване, Нормальне
Призначення: Живлення, Відновлення, Блиск
Активні компоненти: Кератин, Колаген, Протеїни
Об'єм: 150ml

Описання: Якщо ви володарка тонкого волосся з посіченими кінчиками, тоді філлер - це те, що вам потрібно. La'dor Perfect Hair Fill-Up - засіб для живлення і відновлення пошкоджених локонів, яке робить їх гладенькими.
Філер захищає їх від впливу зовнішніх факторів і щоденних ушкоджень. Цей засіб чудово підходить пористому волоссю, адже його інгредієнти вирівнюють їх. Завдяки кератину локони розгладжуються і стають більш шовковистим. Кераміди захищають волосся, зменшують шкоду від впливу фарби, а також забезпечують легке розчісування. У складі також є колаген, який відновлює шкіру голови і захищає волосся від випадання. А протеїни шовку живлять і зволожують. Завдяки Філер La'dor Perfect Hair Fill-Up волосся виглядає здоровим.
Спосіб використання: Необхідну ківлькість La'dor Perfect Hair Filler змішати з холодною водою в пропорції 1: 1. Використовувати тільки керамічну ємність. Перемішуємо до отримання густої, однорідної маси. Нанести на на підсушені рушником волосся по всій довжині. Одягти целофанову шапочку і прогріти голову феном (або використовуємо термошапку) протягом 5 хвилин. Тримати на голові від 20 до 60 хвилин. Потім засіб потрібно змити теплою проточною водою.
Застосовувати філери слід раз на тиждень (якщо проходите курс) або одноразово перед відповідальним заходом, коли ваше волосся просто зобов'язані виглядати надзвичайно.

Склад: Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Ceramide NP, PEG-12 Dimethicone, Glycerin, Octyldodeceth-20, Octyldodeceth-16, Glyoxyloyl, Carbocysteine, Glyoxyloyl keratin amino acids, Butylene Glycol, Phyllanthus Emblica Extract, Polyquaternium-92, Citric Acid, Fragrance.

Об'єм: 150ml

Активні компоненти: Кератин

Активні компоненти: Колаген

Активні компоненти: Протеїни

Призначення: Блиск

Призначення: Відновлення

Призначення: Живлення

Тип волосся: Всі типи

Тип волосся: Нормальне

Тип волосся: Пошкоджене

Тип волосся: Сухе

Тип волосся: Фарбоване

E-Beauty рекомендує
Click to order