Lador Wonder Pic Clinic PH 4.9, 100 ml

Lador
140001780
395,00
грн.
Міст Lador укріплення/захист волосся PH 4.9, 100ml

Тип волосся: Всі типи
Призначення: Зміцнення, Зволоження, Термозахист
Активні компоненти: Екстракт Ромашки, Лаванди, Протеїни шовку
Об'єм: 100ml

Описання: La'dor Wonder Pic Clinic Water PH 4.9 спрей для волосся для зміцнення і захисту, працює як незмивний кондиціонер і термозахист, насичує волосся корисними мікроелементами, зміцнює їх і захищає від впливу високих температур. Продукт має pH 4.9, близький нашій шкірі і волоссю, тому міст можна використовувати і для чутливої шкіри голови, і для пошкоджених локонів.
У складі спрею - комплекс рослинних екстрактів (ромашки, розмарину, лаванди, м'яти і обліпихи) і протеїни шовку, які інтенсивно живлять і зволожують волосся, сприяють їх відновленню та розкішному зовнішньому вигляду. Це відмінний захист без липких локонів і тяжкості. Він прибирає сухість і пухнастість, готує волосся до укладання і доглядає за ними.
Спосіб використання: Його необхідно струсити перед використанням і наносити на вологі або сухі волосся з відстані 10-15 см. Не потребує змивання. Процедуру можна повторювати протягом дня.

Склад: Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Polyquaternium-6, Polyquaternium-53, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-10, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Borago Officinalis Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Steartrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Polysorbate 60 , Disodium EDTA, Fragrance

Активні компоненти: Екстракт Ромашки

Активні компоненти: Лаванда

Активні компоненти: Протеїни

Об'єм: 100ml

Призначення: Блиск

Призначення: Відновлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Пом'якшення

Призначення: Термозахист

Тип волосся: Всі типи

Тип волосся: Нормальне

Тип волосся: Пошкоджене

Тип волосся: Сухе

Тип волосся: Фарбоване

Тип волосся: Жирне

E-Beauty рекомендує
Click to order