Pyunkang Yul Shampoo 280ml

Pyunkangyul
140002228
475,00
грн.
Шампунь Pyunkangyul для очищення шкіри голови, 280ml

Тип волосся: Всі типи
Призначення: Очищення, Зволоження, Відновлення, Проти випадіння
Активні компоненти: Бетаїн, Лимон, Екстракт Імбиру
Об'єм: 280ml

Описання: Органічний шампунь Pyunkang Yul Shampoo, який не тільки чудово очищає кучері, а й оздоровлює, живить їх. Фішкою продукту є його склад, розроблений без додавання парабенів, штучних барвників, сульфатів і консервантів. Таким чином засіб не викликає алергічних реакцій і не провокує виникнення шкірних подразнень. Pyunkang Yul Shampoo містить у складі екстракт імбиру, що вітамінізує, регулює роботу сальних залоз, нормалізує вироблення себума, перешкоджає випаданню і ламкості волосся. Бетаїн регенерує ушкоджені ділянки структури пасм, закриває лусочки кутикули, оздоровлює посічені кінчики і зміцнює локони. Лимонна кислота оптимізує природний pH-баланс шкіри голови і м'яко звужує розширені пори.
Корейська косметика бренду Pyunkang Yul настільки ефективна, що її можна знайти на аптечних полицях. Технологи і дерматологи медичної клініки розробляють унікальні склади з мінімальної кількості компонентів. Але всі вони ретельно підібрані і схвалені Корейської Асоціацією дерматологів.
Спосіб використання: Видавіть вміст в руку, вспеньте і нанесіть шампунь на вологе волосся, помасажуйте 1-2 хвилин, після чого ретельно змийте проточною водою.

Активні компоненти: Лимон

Активні компоненти: Екстракт Імбиру

Об'єм: 280ml

Призначення: Відновлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Проти випадіння

Призначення: Очищення

Тип волосся: Всі типи

Тип волосся: Жирне

Тип волосся: Нормальне

Тип волосся: Пошкоджене

Тип волосся: Сухе

Тип волосся: Фарбоване

E-Beauty рекомендує
Click to order