Colab Dry Shampoo Extreme Volume, 200ml

Colab
150000504
225,00
грн.
Сухий шампунь для волосся з ароматом бергамоту і мускусу

Тип волосся:
Всі типи
Призначення: Очищення, об'єм
Об'єм: 200ml

Описання: Спеціальна формула сухого шампуню дозволяє усунути жирність, освіжити зовнішній вигляд волосся і додає прикореневій обсяг. При цьому не залишає білі сліди, лише приємний тонкий аромат.
Продукт не викликає роздратування, не пересушує шкіру голови, не робить негативного хімічного впливу на волосся.
Спосіб використання: Добре струсити перед розпиленням. Тримати флакон вертикально і близько 20 см від сухого волосся.
Порада: перед використанням накрийте плечі рушником. Розпилюйте короткими натисканнями на сухе волосся з відстані 20 см. Поділяючи і піднімаючи пасма, наносите сухий шампунь на корені. При використанні на щільних і жорстких волоссі - розділіть їх на більш тонкі секції. Залиште ненадовго на волоссі для впливу. Кінчиками пальців вмасируйте в волосся, а потім ретельно їх розчешіть, щоб видалити можливі залишки шампуню.
Застосовуючи на кучерявих волоссі, видаліть залишки сухого шампуню за допомогою фена, щоб не пошкодити укладку при розчісуванні.
Закривайте сухий шампунь кришкою після використання і зберігайте його в сухому місці. Якщо розпилювач засмітився, промийте його теплою водою і ретельно просушіть.
Не застосовувати препарат близько до обличчя.
Склад: Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Aluminum Starch Octenylsuccinate, Talc, Silica, Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal.

E-Beauty рекомендує
Click to order