Lador Snail Sleeping Hair Ampoule, 20ml

Lador
140001931
80,00
грн.
Нічна сироватка Lador відновлення пошкодженого волосся, 20ml

Тип волосся: Сухе, Пошкоджене,
Призначення: Відновлення, Живлення, Блиск
Активні компоненти: Лотос, Кератин, Колаген
Об'єм: 20ml

Описання: Інтенсивна відновлююча сироватка Lador Snail Sleeping Hair Ampoule призначена для застосування тоді, коли шкіра і волосся найбільш сприйнятливі до впливу корисних активних компонентів - вночі. Завдяки вмісту біополімерних і амінокислотних сполук засіб швидко проникає до волосяних стрижнів і сприяє регенерації пошкоджених ділянок, заповнюючи їх білками, схожими з природним матеріалом волосся.
La'dor Sleeping Clinic Ampoule швидко позбавить волосся від сухості, ламкості, вирішить проблеми посічених кінчиків і неживого зовнішнього вигляду ваших локонів. Чудо-сироватка містить натуральний комплекс фітоекстрактів: конвалії, альпійського едельвейса, індійського лотоса, жасмину, кореня ірису і білої лілії. Активні компоненти комалекса інтенсивно зволожують і розгладжують ваше волосся, надаючи їм сліпучий блиск і доглянутий, здоровий вигляд.
Спосіб використання: Спочатку потрібно ретельно вимити волосся шампунем. Після просушіть і акуратно розчешіть волосся. Далі нанесіть сироватку на пошкоджені ділянки волосся, але не ближче ніж в 1 см від шкіри голови. Після процедури лягаєте спати. Вранці голову не потрібно знову мити, так як сироватка не провокує жирність волосся і не обтяжує їх. Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Склад: Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Propylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Methylparaben PEG-14M, Fragrance, Hydroxyethylcellulose, Convallaria Majalis Extract Nelumbium Speciosum Flower Extract, Iris Pallida Root Extract Leontopodium Alpinum Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Lilium Tigrinum Extract

Активні компоненти: Лотос

Активні компоненти: Кератин

Активні компоненти: Колаген

Об'єм: 20g

Призначення: Блиск

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Пом'якшення

Тип волосся: Всі типи

Тип волосся: Пошкоджене

Тип волосся: Сухе

Тип волосся: Фарбоване

E-Beauty рекомендує
Click to order