Colab Dry Shampoo Original, 200ml

Colab
150000502
225,00
грн.
Сухий шампунь для волосся з ароматом бергамоту і троянди

Тип волосся: Всі типи
Призначення: Очищення, об'єм
Об'єм: 200ml

Описання: Сухий шампунь з ароматом троянди і бергамота CoLab Dry Shampoo Original ідеально підходить для швидкого ритму життя. Продукт має унікальну формулу, завдяки якій вбирає в себе надлишки шкірного жиру і повертає свіжість волоссю без миття, не залишаючи при цьому білого нальоту на волоссі, лише приємний аромат троянди і бергамота.
Можна використовувати і на чистих волоссі з метою додаткового природного обсягу.
Спосіб використання: Добре струсити перед розпиленням. Тримати флакон вертикально і близько 20 см від сухого волосся.
Порада: перед використанням накрийте плечі рушником. Розпилюйте короткими натисканнями на сухе волосся з відстані 20 см. Поділяючи і піднімаючи пасма, наносите сухий шампунь на корені. При використанні на щільних і жорстких волоссі - розділіть їх на більш тонкі секції. Залиште ненадовго на волоссі для впливу. Кінчиками пальців вмасируйте в волосся, а потім ретельно їх розчешіть, щоб видалити можливі залишки шампуню.
Застосовуючи на кучерявих волоссі, видаліть залишки сухого шампуню за допомогою фена, щоб не пошкодити укладку при розчісуванні.
Закривайте сухий шампунь кришкою після використання і зберігайте його в сухому місці. Якщо розпилювач засмітився, промийте його теплою водою і ретельно просушіть.
Не застосовувати препарат близько до обличчя.
Склад: Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Aluminum Starch Octenylsuccinate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool.



Призначення: Очищення

Тип волосся: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order