Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask

150000526
105,00
грн.
Маска з чорним чаєм Pyunkang Yul

Вік: 18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Живлення, зволоження
Активні компоненти: Аденозін, масло ши,лецитін

Описання: Листова маска з екстрактом чорного чаю насичує шкіру поживними речовинами і вологою, вирівнює тон, а також сприяє зменшенню зморшок.
Ферментований чорний чай або екстракт чайного гриба - відмінне джерело антиоксидантів (поліфенолів, катехінів), які захищають шкіру від вільних радикалів і уповільнюють старіння, підшкірно-жирова клітковина хіба що піднімає шкіру зсередини, надаючи тим самим омолоджуючий ефект.
Склад продукту збагачений комплексом з 2-х пептидів, що сприяють регенерації шкіри і регенерації на клітинному рівні. Цей комплекс стимулює синтез білків (колагену і еластину) і активізує оновлення клітин, підвищує еластичність, сприяє скороченню зморшок за рахунок проникнення пептидів в більш глибокі шари епідермісу. Має седативну та протизапальну дію.
Маска також містить гідролізований колаген, молекули якого менше звичайного колагену, тому він відмінно проникає в глибокі шари епідермісу і добре всмоктується. Колаген з низькою молекулярною вагою володіє найбільшою здатністю зволожувати і омолоджувати, відновлює пружність і еластичність тканин, надає шкірі блиск і сяйво.
Лецитин і аденозин живлять шкіру і допомагають зменшити зморшки за рахунок її потовщення.
Масло ши разом з 5 іншими натуральними маслами насичує епідерміс необхідними поживними речовинами, такими як вітаміни, амінокислоти та інші корисні мікроелементи, глибоко зволожує всі шари дерми, підтягує шкіру, роблячи її більш еластичною.
Екстракт чорниці, крім потужного антиоксидантної дії, підкреслює і вирівнює загальний колір шкіри особи, висвітлюючи шкіру. Ніацинамід і екстракт кори Brussonettia підсилюють відбілюючий і відбілюючий ефект.
Комплекс з 6 видів гіалуронової кислоти і кераміди забезпечує глибоке і тривале зволоження всіх шарів шкіри, відновлюючи і зміцнюючи захисний бар'єр.
Спосіб використання: Нанести на чистое лицо. Аккуратно надев маску, расслабьтесь и подержите 10-20 минут. После снятия осторожно похлопайте по коже лица кончиками пальцев, чтобы остатки эссенции маски полностью впитались.


E-Beauty рекомендує
Click to order