Dr.Jart Dermask Peeling Solution 27ml

Dr. Jart
140002329
125,00
грн.
Вік: Без обмежень
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Омолодження, Відновлення, Зволоження
Активні компоненти: Касторове масло, Екстракт Лайму, Вітамін С
Об'єм: 27ml

Результат: Завдяки своїй двухфазній збалансованії формулі з активними компонентами тканинна пілінг-маска для обличчя Dr.Jart Dermask Peeling Solution забезпечує комплексний підхід до перетворення і оздоровленню шкірного покриву. Ексфоліативна есенція і склад, яким просякнуто тканинне полотно, збагачені комплексом масел касторки, розмарину, оливи та троянди, екстрактами цукрового очерету, яблука, лайма, апельсина і грейпфрута. Всі інгредієнти благотворно впливають на загальний стан шкіри, роблять її гладкою і сяючою.
Маска м'яко відлущує ороговілі частинки епідермісу, делікатно видаляє вуличні забруднення і надлишки шкірного сала, освітлює, освіжає і тонізує. Також інтенсивно зволожує, пом'якшує і живить, активізує процеси відновлення і оновлення, насичує клітини цілющими елементами і корисними речовинами. Розмарин усуває роздратування і запалення, заспокоює і бореться з надмірною сухістю, нормалізує природний гідроліпідний баланс шкірного покриву, покращує колір обличчя і вдосконалює його текстуру.
Спосіб використання: На чисту шкіру обличчя рясно, товстим шаром нанесіть пілінг-есенцію, щільно прикладіть тканинну маску поверх пілінг-есенції. Після того, як ви відчуєте, що починають утворюватися бульбашки кисню, потримайте маску ще 3-5 хвилин і зніміть її. Змийте залишки пілінгу теплою водою і продовжуйте щоденний догляд.

Об'єм: 27ml

Активні компоненти: Вітамін С

Активні компоненти: Касторове масло

Активні компоненти: Лимон

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Очищення

Призначення: Освітлення

Призначення: Пом'якшення

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order