Pyunkang Yul Essence Toner, 30ml

Pyunkangyul
000037
125,00
грн.
Тонер Pyunkangyul для сухої шкіри/зволоження, 30ml

Вік:
Без обмежень
Тип шкіри: Суха, Чутлива, Нормальна
Призначення: Зволоження, Загоэння, Пом'якшення, Тонізування
Активні компоненти: Екстракт Кореня Астрагала
Об'єм: 30ml

Описання: Pyunkang Yul Essence Toner це інтенсивно зволожуючий продукт, який виконує функцію тонера і есенції одночасно. Відновити, оновити і оживити - основні завдання цього тонера - він забезпечує відновлення оптимального pH балансу шкіри, оновлює за рахунок глибокої гідратації і оживляє грубу тьмяну шкіру.
Екстракт кореня астрагала становить 91,3% засобу. Астрагал - унікальна рослина, яка також відома в багатьох культурах під назвою «трава безсмертя». Це розкішне джерело можливостей для омолодження і регенерації шкіри, крім цього екстракт кореня астрагала знижує запалення і розслабляє судини, та сприяє пом'якшенню вираженості купероза. Завдяки антиоксидантним, протизапальним, поживними властивостям цей чудовий продукт швидко наповнює шкіру вологою, зміцнює її, надає сяйво. Також в складі тонера - аргінін - речовина, яка прискорює процес загоєння ран, протистоїть утворенню сонячної пігментації, а наявні пігментні плями помітно освітлює. Також допомагає розгладжувати шрами і зморшки, протидіє старінню шкіри, нормалізує здоровий природний колір обличчя.
Корейська косметика бренду Pyunkang Yul настільки ефективна, що її можна знайти на аптечних полицях. Технологи і дерматологи медичної клініки розробляють унікальні склади з мінімальної кількості компонентів. Але всі вони ретельно підібрані і схвалені Корейської Асоціацією дерматологів. Тонер не містить шкідливих речовин - спирту, сульфатів, парабенів, тальку, мінерального масла, формальдегіду, триклозану, sls, барвників і ароматизаторів.
Спосіб використання: Після вмивання, протріть обличчя тонером за допомогою ватного диску.

Активні компоненти: Екстракт Кореня Астрагала

Об'єм: 30ml

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Загоєння

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

Призначення: Пом'якшення

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

E-Beauty рекомендує
Click to order