Purito Centella Unscented Recovery Cream, пробник

150000230
20,00
грн.
Крем з центеллою для чутливої шкіри Purito Centella Unscented Recovery Cream (пробник)

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Відновлення, зволоження, зміцнення, заспокоєння
Активні компоненти: Центелла азіатська
Об'єм: Пробник

Описання: Крем з центеллою заспокоює роздратовану шкіру і зберігає вологу в клітинах шкіри, підтримуючи баланс. Антисептичні властивості крему допомагають загоювати висипання на шкірі, також у складі високий рівень коллагеностимулюючого екстракту центелли азіатської (50%), який відновлює пошкоджений шкірний бар'єр і усуває сліди висипань.
Крем прекрасно підходить тим, хто чутливий до ефірних масел і ароматів. Легка текстура не залишає після себе липкості, плівки або інших незручностей. Запобігає появі висипань і закупорки пір. Зміцнює шкірний бар'єр, тому що містить ніацин, цераміди і центелли азіатської.
Спосіб використання: Нанести на очищену і тонізувати шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.
Склад: Centella Asiatica Extract,Water,Caprylic/Capric Triglyceride,Macadamia Ternifolia Seed Oil,Squalane,Butylene Glycol,Cetearyl Alcohol,Glycerin,Niacinamide,1,2-Hexanediol,Potassium Cetyl Phosphate,Ceramide NP,Asiaticoside,Asiatic Acid,Phytosphingosine,Madecassic Acid,Behenic Acid,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract,Betaine,Tromethamine,Stearic Acid,Palmitic Acid,Caprylyl Glycol,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Sodium Hyaluronate,Perilla Ocymoides Seed Extract,Beta-Glucan,Carbomer,Argania Spinosa Kernel Oil,Xanthan Gum,Hydroxyethylcellulose,Sodium Carbomer,Adenosine,Spent Grain Wax,Tocopherol,Hydrogenated Lecithin,Myristic Acid,Arachidic Acid

Активні компоненти: Центелла Азіатська

Вік: 18+

Призначення: Відновлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Заспокоєння

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order