Purederm Foaming Facial Cleansing Towelettes (6ea)

140001746
65,00
грн.
Серветки очищаючі для зняття макіяжу з пептидами

Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Очищення,зняття макіяжу, тонізування
Активні компоненти: Пептиди

Описання: Ніжні, ультрам'якого серветки від Purederm забезпечує чудову очищення шкіри і зняття макіяжу. Досить кількох секунд, щоб видалити з шкіри повсякденні забруднення і шкірний жир. Замінюють рутинну процедуру очищення шкіри обличчя, включаючи видалення макіяжу. Чудово справляються з функціями очищає молочка, отшелушивающих засобів і тоніка. Текстура серветок містить в собі комплекс натуральних компонентів, які м'яко відлущують старі клітини, зволожують і пом'якшують шкіру. Серветки прекрасно видаляють надлишки жиру з шкіри і макіяж, в тому числі туш для вій без роздратування шкіри.
Очищають, тонізують і зволожують шкіру обличчя. Забезпечують відчуття свіжості і комфорту. Візьміть їх з собою в подорож або спортзал і використовуйте протягом дня в міру необхідності.
Пептиди підтримують на високому рівні активність клітинних систем. Це означає, що шкіра краще захищена, клітини стійкіші до нестачі кисню, дії токсичних речовин і інших руйнівних агентів.
Завдяки впливу пептидів можуть зменшитися вже наявні зморшки, шкіра підтягнеться, зволожиться, буде активно чинити опір численним факторам старіння, колір обличчя поліпшуються. Пептиди також сприяють зміцненню контурів особи, підвищенню загального тонусу шкіри, зміцненню колагенових волокон.
Спосіб використання: Витягніть необхідну кількість серветок, акуратно проведіть серветкою по обличчю і видаліть макіяж. Переконайтеся, що після кожного використання упаковка щільно закрита.
E-Beauty рекомендує
Click to order