Ciracle Blackhead Off Sheet 35 Sheet, 50ml

Ciracle
1637
399,00
грн.
Педи Ciracle від чорних цяток, 50ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Нормальна
Призначення: Очищення, Проти чорних цяток, Антибактеріальна дія, Протизапальна.
Активні компоненти: Екстракти Гамамелісу.
Об'єм: 50ml

Описання: Серветки для видалення чорних крапок Ciracle Blackhead Off Sheet допоможуть позбутися чорних крапок, сальних пробок та звузить пори. Вони мають унікальну формулу засобу, яким просочені серветки. Есенція допомогає відкривати пори, глибоко очищає їх, видаляючи бруд і надлишки шкірного сала. Екстракти шавлії, м'яти, меліси, омели білої, звіробою і ялівцю, що входять до складу засобу, мають потужну антисептичну і бактерицидну дії, тому заспокоюють роздратування, зволожують шкірний покрив і підвищують його захисні властивості.
Спосіб використання: Витягти серветку з баночки за допомогою спеціального пінцета. Щільно прикласти серветку до шкіри, щоб не було бульбашок, і залишити на 15 хвилин. Для посилення ефекту від застосування попередньо шкіру можна розпарити, а поверх серветки використовувати харчову плівку. Через 15 хвилин серветку зняти і чистою ватною паличкою / косметичної петлею / ложечкою уно прибрати з шкіри витягнуті з пор забруднення.
Увага! Не продовжувати час використання серветок. Не допускайте висихання серветки, щоб сальні пробки, витягнуті на поверхню, не забили знову пори.

Склад: Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Melissa Officinalis Extract, Arctium Majus Root Extract, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Hypericum Perforatum Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Butylene Glycol, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ascorbic Acid, Fragrance.

Об'єм: 50ml

Активні компоненти: Екстракт Гамамелісу

Вік: 16+

Вік: 25+

Вік: 18+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Призначення: Антибактеріальна дія

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Звужує пори, Матує

Призначення: Очищення

Призначення: Загоєння

Призначення: Зняття запалень

E-Beauty рекомендує
Click to order