Elizavecca Deep Power Ringer Mask Pack, 23ml Hyaluronic Acid

Elizavecca
000002034
30,00
грн.
Тканинна маска Elizavecca зволожує/для сухої шкіри з гіалуроном, 23ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Живлення, Зволоження, Омолодження, Тонізування
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, Екстракт Гамамелісу, Аргінін
Об'єм: 23ml

Описання: Тканинна маска Elizavecca Deep Power Ringer Mask Pack Hyaluronic Acid забезпечить ефективний догляд за ушкодженою шкірою, схильної до висипань і почервоніння. Активна формула засобу має протизапальну, заспокійливу і відновлюючу дію, бореться з акне і прищами, звужує пори, вітамінізує епідерміс і підтримує його оптимальний баланс зволоженості, гарантуючи комплексний доглядовий ефект. Есенція маски містить гіалуронову кислоту, яка зволожує розгладжує, тонізує і омолоджує епідерміс, екстракт гамамелісу забезпечує себорегулюючий, протизапальний і заспокійливий ефекти, бореться з висипаннями і знімає набряки, екстракт портулаку знімає роздратування, стимулює процеси відновлення і регенерації клітин, аргінін делікатно освітлює пігментні плями, покращує пружність і вирівнює тон шкіри.
Спосіб використання: Вийміть тканинну масу з упаковки, залишок есенції злийте в баночку, нанесіть маску на 15-30 хвилин. Після цього дайте обличчу повністю висохнути і нанесіть сироватку і ваш щоденний крем. Залишки есенції використовуйте на ніч і вранці до повного вбирання. Рекомендується використовувати маски курсом в 10 днів або 1-2 рази на тиждень.

Склад: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Carbomer, Vincetoxicum Atratum Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate (100 ppm), Fragrance

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Екстракт Гамамелісу

Активні компоненти: Пептиди

Об'єм: 23g

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Загоєння

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

Призначення: Звужує пори, Матує

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Освітлення

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order