Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser, 150ml

Bueno
150000024
425,00
грн.
Гель для вмивання Bueno для чутливої шкіри з пелюстками роз, 150ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Очищення шкіри, Пом'якшення, Відновлення, Заспокоєння, Загоєння
Активні компоненти: Екстракт Алое, Екстракт Центелли азіатської, Пантенол
Об'єм: 150ml

Описання: Гель для вмивання Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser - ексклюзивний очищуючий догляд для вашої шкіри. Завдяки консистенції з подрібненими пелюстками троянд, б'юті-засіб делікатно вирівнює мікрорельєф епідермісу і дарує йому оксамитову гладкість. До того ж, композиція з частинками королівських квітів вносить в буденний ритуал вмивання шарм, роблячи його особливим і неймовірно приємним. Активна формула косметичного продукту збагачена цінними рослинними екстрактами і іншими корисними компонентами, які забезпечують сприятливий вплив на шкірний покрив.
Екстракт алое вера зміцнює капілярну сітку, стимулює мікроциркуляцію крові, уповільнює процеси старіння і підвищує виробництво власних структурних елементів епідермісу. Екстракт центелли азіатської бореться з висипом вугрів, усуває комедони, покращує клітинне дихання, нейтралізує шкідливі мікроби. Екстракт інжиру допомагає вивести токсини і шлаки, підвищує пружність, підтягує, тонізує, освітлює пігментацію, усуває набряклість, вирівнює відтінок обличчя. Пантенол надійно захищає від впливу агресивного зовнішнього середовища, загоює ранки і активує регенерацію шкіри.
Спосіб використання: видавіть трохи гелю в долоньки, розмилити його за допомогою води і нанесіть масажними рухами на обличчя, після вмийтеся проточною водою.

Об'єм: 150ml

Активні компоненти: Алое

Активні компоненти: Центелла Азіатська

Вік: Без обмежень

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Призначення: Загоєння

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

Призначення: Очищення

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Зняття макіяжу

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order