Ciracle Pore Control Tightening Sheet (40ea), 50ml

Ciracle
150000513
399,00
грн.
Матуючі серветки Ciracle Pore Control Tightening Sheet (40ea), 50ml

Вік: 18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Очищення пір, звуження пор, заспокоєння, вирівнювання тону, матування
Активні компоненти: Рослинні екстракти
Об'єм: (40ea), 50ml

Описання: Матирующие серветки CIRACLE PORE CONTROL TIGHTENING SHEET делікатно видаляють мертві клітини епідермісу, очищають і звужують пори, нормалізують вироблення себума, допомагають позбутися від сального блиску, перешкоджають появі висипань. Натуральна есенція, якою просякнуті педи CIRACLE, зволожує, живить, надає протизапальну дію, робить шкіру ніжною м'якою гладкою і сяючою.
В основі есенції PORE CONTROL TIGHTENING SHEET - екстракт гамамелісу: заспокоює, регулює функції сальних залоз, підсушує висипання, запобігає утворення «свіжих» акне.
Матирующие серветки CIRACLE не рвуться, чи не сповзають, не деформуються, відмінно «віддають» безпечну гіпоалергенну просочення, підходять для всіх (в тому числі, чутливої) типів шкіри.
Педи випускаються в компактній упаковці - їх зручно брати з собою в подорож / на відпочинок для експрес-догляду за шкірою.
Спосіб використання: Вийміть серветку, накладіть на проблемну ділянку особи на 15-20 хвилин, при необхідності продовжите очищення гелем / пінкою для вмивання.

Активні компоненти: Рослинні екстракти

Вік: 18+

Призначення: Антибактеріальна дія

Призначення: Очищення

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order