Mizon Night Repair Seruming Ampoule, 9.3ml

Mizon
150000581
159,00
грн.
Відновлювальна нічна омолоджуюча сироватка Mizon Night Repair Seruming Ampoule, 9.3ml

Вік: 30+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Відновлення, живлення
Активні компоненти: Екстракт лаванди, аденозін, ніацинамід
Об'єм: 9.3ml

Описання: Відновлювальний нічна омолоджує сироватка Mizon Night Reapair Seruming Ampoule підтягує шкіру і розгладжує зморшки, шкірні заломи. Повертає шкірі еластичність, робить її оксамитовою і пружною, дуже ефективна в догляді за зрілою шкірою.
Сироватка для нічного відновлення шкіри на клітинному рівні від Mizon діє під час сну, проникаючи вглиб дерми і відновлюючи процеси синтезу колагену, гіалуронової кислоти, ліпідів і білків захисного бар'єру шкіри.
Активні інгредієнти Night Repare Seruming Ampoule -
Екстракт лаванди (заспокоює роздратування, знімає набряклість і почервоніння), какао (підсилює мікроциркуляцію і тканинної обмін),
Екстракт винограду (містить полісахариди для підтримки енергетики клітин, фруктові кислоти для полегшення процесів регенерації).
Аденозин - антивікової компонент, який вирівнює мікрорельєф шкіри і освітлює її тон.
Ніацинамід - уповільнює старіння фібробластів, перешкоджає сухості шкіри, має себорегулірующій ефект.
Спосіб використання: Есенція застосовується на ніч для регенерації клітин шкіри, посиленого харчування і зволоження. На очищену і зволожену тонером шкіру наносять кілька крапель сироватки і розподіляють їх по всій поверхні обличчя і шиї. На ранок есенція повністю вбереться в шкіру, Ваше обличчя знайде сяйво, а мікрорельєф вирівняється.

Вік: 30+

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Антивікова дія

Призначення: Відновлення

E-Beauty рекомендує
Click to order