Huxley Cream Anti Gravity, 7 ml

Huxley
140002145
110,00
грн.
Крем Huxley для сухої шкіри з кактусом опунція, 7ml

Вік:
Без обмежень
Тип шкіри: Суха, Нормальна, Чутлива
Призначення: Зволоження, Омолодження
Активні компоненти: Екстракт Кактуса опунції
Об'єм: 7ml

Описання: Huxley Secret of Sahara Anti-Gravity Cream, натуральний крем, примітний надзвичайно легкою консистенцією, завдяки чому не затримується на поверхні обличчя, а досить швидко вбирається.
Його формула більш ніж на 50% складається з екстракту кактуса опунції, що володіє поживним і зволожуючим властивостями. Це екзотична рослина, що живе в суворих умовах Сахари, багата на вітаміни і цінні мікроелементи. У комплексі з іншими рослинними складовими такий цінний інгредієнт робить помітний антивіковий вплив на шкірний покрив, сприяє його гладкості, еластичності і свіжості.
Спосіб використання: Невелику кількість крему нанесіть погладжуючими круговими рухами на чисту шкіру обличчя і шиї до повного вбирання. Підходить для застосування вранці або на ніч в залежності від індивідуальної потреби. Крем може стати ідеальним нічним кремом, особливо в холодну пору року.

Склад: Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Glycerin, Hydrogenated Olive Oil Lauryl Esters, Squalane, Butylene Glycol, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Diisostearyl Malate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Jojoba Esters, Water, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Adenosine, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Gardenia Florida Fruit Extract, Betula Platyphylla Japonica Juice, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propanediol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dextrin, Sodium Stearoyl Lactylate, Hydrogenated Lecithin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Tromethamine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance.

Активні компоненти: Екстракт Кактусу Опунції

Об'єм: 7ml

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Освіжає

Призначення: Омолодження

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order