Secret Key Fresh Toner 248ml, Aloe

Secret Key
150000112
399,00
грн.
Тонер Secret Key зволоження/регенерація з алое, 248ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Очищення, живлення, пом'якшення, зволоження
Активні компоненти: Алое, гіалуронова кислота
Об'єм: 248ml

Описання: Secret Key - Aloe Soothing Moist Toner - глибоко зволожуючий тонік на основі екстракту алое вера. Заспокоює роздратовану шкіру і лікує ушкодження, викликані сонячними променями та іншими зовнішніми факторами. Тонік надає на шкіру глибоке зволожуючу, протизапальну та заспокійливу дію. Стимулює регенерацію клітин, сприяє зростанню колагену, розгладжує і зміцнює шкіру. Зменшує запалення і алергічні шкірні реакції. Не містить триклозану, мінерального масла, силіконів, формальдегіду, кам'яновугільної смоли, речовин, що вивільняють формальдегід, парабенів, пропіленгліколю, барвників, спирту, ПЕГ, тальку і сульфатів.
Тонік містить:
екстракт портулаку - антиоксидант, тонізує, заспокоює і знімає запалення, гіалуронова кислота - зволожує, розгладжує і зменшує трансепідермальних втрату води, екстракт плодів японського перцю - потужний антиоксидант, захищає шкіру і стимулює клітини до регенерації, зменшує дрібні зморшки, бета-глюкан - стимулює природну захисну систему шкіри, заспокоює роздратування, зміцнює шкіру, фільтрат секрету равлики - розгладжує шкіру, захищає її від пошкоджень, глибоко зволожує і сприяє формуванню природного захисного бар'єру.
Спосіб використання: Нанесіть трохи тонера на заздалегідь очищену шкіру і розподіліть за допомогою ватного диска або легкими рухами рук.


Активні компоненти: Алое

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Вік: 18+

Об'єм: 248 ml

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Очищення

Призначення: Пом'якшення

E-Beauty рекомендує
Click to order