Dr. Jart Dermask Shaking Rubber Shot, 50g Luminous

Dr. Jart
140001219
225,00
грн.
Альгінатна маска Dr. Jart зволоження/пружність з обліпихою,50g

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Антивікова дія, Зволоження, Тонізує, Живлення
Активні компоненти: Краміди, Вітамін С, Касторова олія
Об'єм: 50ml

Описання: Альгінантна маска Dr. Jart Dermask Shaking Rubber Shot Luminous допоможе повернути колишнє здорове мерехтіння і життєву енергію втомленому, тьмяного, виснаженому кожному покрову. Її унікальна формула забезпечує глибоке очищення від скупчення токсинів, стимулює процеси відновлення, розгладжує текстуру шкіри і вдосконалює її мікрорельєф. Активні компоненти Dr. Jart Shake & Shot сприяють скороченню зморшок, усувають надмірну сухість шкіри, підсилюють її природну пружність і еластичність, роблять шкірний покрив свіжим і доглянутим, наповнюють його чудовим сяйвом і огортають відчуттям комфорту. Екстракти грейпфрута і обліпихи делікатно освітлюють епідерміс, омолоджують його, запобігають появі ранніх вікових ознак, нормалізують роботу сальних залоз і вироблення їх секрету.
Спосіб використання: Змішати компоненти бустера і ампули в склянці. Добре потрясти стакан. Струшувати доти, поки маса не стане однорідною.
Коли текстура продукту стане однорідною і стане кремовою, нанести її на обличчя шпателем, уникаючи області очей і губ. Необхідно нанести маску негайно, протягом 2-3 хвилин. Тримати маску 15-20 хвилин. Як тільки маса застигне, необхідно акуратно зняти її, починаючи з країв. Видалити будь-які залишки маски і завершити процедуру нанесенням на шкіру подальшого догляду.

Об'єм: 50ml

Активні компоненти: Касторове масло

Активні компоненти: Вітамін С

Активні компоненти: Кераміди

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Зволоження

Призначення: Омолодження

Призначення: Освітлення

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order