Enough Collagen Moisture Essential Cream, 50g

Enough
140002504
225,00
грн.
Крем Enough зволоження/для сухої шкіри з колагеном, 50g

Вік:
25+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Омолодження, Зволоження, Живлення, Ліфтинг
Активні компоненти: Колаген, Екстракт Женьшеню, Гіалуронова кислота
Об'єм: 50ml

Описання: Здатність до регенерації, підвищення еластичності і пружності - саме ці функції так сильно цінуються в колагені. Згодом природне вироблення цього білка організмом сильно знижується і доводиться вдаватися до косметологічних процедур. Enough Collagen Moisture Essential Cream це унікальний за своїм складом крем, який здатний повернути час назад! Він ефективно бореться з видимими ознаками старіння, розгладжує зморшки і надає обличчю свіжий, здоровий вигляд. Натуральні компоненти в складі забезпечують шкірі необхідну кількість поживних речовин, завдяки чому вона знову випромінює молодість і красу. Екстракт женшеня, який сприяє розгладженню зморшок, зміцнює судини і знімає роздратування. Гідролізований колаген в складі утворює на шкірі захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи, надає ліфтинг ефект, надає шкірі пружність і еластичність, захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
Спосіб використання: Нанесіть необхідну кількість крему на попередньо очищену шкіру обличчя, злегка помасажуйте. Підходить для щоденного застосування вранці і ввечері. Можна використовувати як базу під макіяж.

Склад: Water, Mineral Oil, Butylene Glycol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl, Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Sodium Hyaluronate, Urea, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Carbomer 940, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Betaine, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Hydrolyzed Collagen

Об'єм: 50ml

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Колаген

Активні компоненти: Женьшень

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Ліфтинг

Призначення: Омолодження

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order