Scinic Feel So Good Scrub Pad (Gommage Scrub Care), 7ml

Scinic
150000495
50,00
грн.
Пілінг-серветка Feel So Good Peeling Pad Gommage Scrub Care

Призначення: Очищення, відлущення

Описання: Пілінг- спонж Scinic Feel So Good Peeling Pad Gommage Scrub Care створений для інтенсивного очищення і відлущування шкіри від відмерлих клітин, ороговілого шару дерми і будь-яких інших забруднень. Спонж за одне застосування здатний дати чудовий результат:
вирівнює рельєф і тон шкіри, освітлює пігментні і застійні плями, відлущує відмерлі клітини і активно очищає пори, робить шкіру ідеально гладкою і пружною.
Пілінг -спонж Scinic неймовірно простий і зручний в застосуванні, а ефект від використання видно відразу. Після використання рекомендується захищати шкіру від впливу УФ-променів і не гуляти під відкритим сонцем.
Сркаб-спонж має дві сторони:
- біла - бавовняна - делікатно відлущує омертвілі частинки шкіри; утворюються, так звані, "катишки", які активно очищають пори і полірують шкіру.
- жовта - мікрофібра - більш жорстка сторона, призначена для локального використання Т-зони і "проблемних" зон.
Спосіб використання: Попередньо очищену шкіру ніжно протріть пілінг-серветкою: спочатку використовуйте білу сторону серветки, потім зворотному, жовтої стороною. Вмийтеся теплою водою. Рекомендується використовувати не частіше 1 разу на тиждень.


E-Beauty рекомендує
Click to order