May Island Highly Concentrated Collagen Ampoule,3g

May Island
140002338
25,00
грн.
Ампула May Island глибоке зволоження/з колагеном,3g

Вік: 30+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Зволоження, Омолодження, Зняття запалень, Освітлення
Активні компоненти: Колаген, Екстракт зеленого чаю, Екстракт Кактусу опунції
Об'єм: 3ml

Описання: Прекрасним засобом для усунення зморшок та заломів на обличчі стане висококонцентрована сироватка з колагеном May Island Highly Concentrated Collagen Ampoule. Маленький милий трикутничок не б'є по гаманцю і допомагає привести шкіру до тями. До того ж, одного пакетика вистачить на кілька застосувань.
Запатентована формула засобу нормалізує рівень вологи в клітинах, допомагає вирівняти овал, пом'якшити невеликі зморшки і вберегти від нових, значно ущільнює шкіру. Адже гідролізований колаген надає омолоджуючу дію і налагоджує процеси в клітинах, підвищує еластичність кровоносних судин, перешкоджаючи появі купероза. Екстракти кактуса і зеленого чаю, що також входять до складу, насичують антиоксидантами і тонізують. Густа гелева консистенція добре розподіляється і швидко вбирається, залишаючи невелике відчуття липкості, яке швидко проходить.
Спосіб використання: Нанесіть необхідну кількість сироватки на очищену шкіру обличчя, зверху нанесіть свій денний чи нічний крем.

Склад: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol, Glycere-26, Opuntia Humifusa Extract, Camellia Sinensis Leal Extract, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Collagen (500ppm), Fragrance

Активні компоненти: Екстракт Кактусу Опунції

Активні компоненти: Екстракт Чайного дерева

Активні компоненти: Колаген

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Ліфтинг

Призначення: Омолодження

Призначення: Пом'якшення

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order