Heimish All Clean balm 50ml

Heimish
150000529
365,00
грн.
Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу Heimish All Clean Balm

Вік: 18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Демакіяж, очищення, зволоження, зміцнення, відновлення
Активні компоненти: Масло ши, екстракт кокоса, екстракт лайма
Об'єм: 50ml

Описання: Очищаючий бальзам для зняття макіяжу Heimish All Clean Balm - комфортний бальзам для глибокого очищення, який легко знімає навіть найстійкіший макіяж, надає спа-ефект завдяки натуральним Аромомасла і має незвичайну текстуру, яка з бальзаму перетворюється в масло, а після цього трансформується в легке молочко . Особливість бальзам в тому, що це не класичний бальзам для вмивання, здебільшого складається з масел і залишає на шкірі жирний шар, а густе засіб на основі емолентов, які відповідають за очищення, надаючи при цьому шкірі м'якість і гладкість без неприємної плівки на обличчі .
Основні переваги очищає бальзаму:
- легка текстура, яка змиває дуже стійкий макіяж і очищає пори;
- економічний і не потрібно використовувати купу ватних дисків;
- немає ніякого відчуття стягнутості шкіри після вмивання;
- надає шкірі свіже сяйво і здоровий вигляд;
- живить, відновлює шкіру і має протизапальну дію.
У складі даного бальзаму використовуються тільки натуральні інгредієнти. Не містить алкоголю, парабенів, штучних барвників і амортизаторів.
Спосіб використання: Наносити невелику кількість засобу на сухе обличчя сухими руками, трохи помасажуйте легкими масажними рухами протягом 1-2 хвилини, розчиняючи макіяж, а потім змийте теплою водою.
На шкірі бальзам стає маслянистим, при взаємодії з водою перетворюється в легке молочко.
Склад: Ethylhexyl Palmitate, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Polyethylene, PEG-8 ISOSTEARATE, Shea Butter, Donkey Milk, Cocos Nucifera Fruit Extract, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Freesia Refracta Extract, Iris Versicolor Extract, Jasminum Officinale Extract, Lilium Tigrinum Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Nelumbium speciosum, Narcissus, Rose Extract, Citrus aurantium dulcis, Lavender Oil, Pelargonium Graveolens Extract, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tea tree leaf oil, Juniperus Mexicana Oil, Boswellia Carterii Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, 1, 2-Hexanediol

Активні компоненти: Масло Ши

Активні компоненти: Екстракт кокоса

Активні компоненти: Екстракт лайма

Вік: 18+

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Відновлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Очищення

Призначення: Зняття макіяжу

E-Beauty рекомендує
Click to order