Scinic My Juicy Bottle Mask - Soothing Ampoule, 20ml

140002297
40,00
грн.
Тканина маска Scinic My Juicy Bottle Mask Soothing Ampoule з екстрактом алое та ромашки

Вік: 18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Живлення, зволоження
Активні компоненти: Екстракт алое та ромашки, гіалуронова кислота
Об'єм: 20ml

Описання: Тканинна маска Scinic My Juicy Bottle Mask Soothing Ampoule містить заспокійливу сироватку з екстрактами алое і чайного дерева, маска заспокоює проблемну шкіру, тонізує її і лікує, зміцнює каплляри, покращує колір обличчя, вирівнює її рельєф.
Гіалуронова кислота - полісахарид, одна молекула якого здатна утримувати до 500 молекул води. Вона підтримує оптимальний баланс води в тканинах шкіри, впливає на неї на клітинному рівні, стимулює відновлення шкіри, підтримує зволоженість шкіри. Ефірна олія чайного дерева є потужний антисептиком, і володіє хорошим протизапальним, бактерицидним, протигрибковим, противірусну і ранозагоювальну дій. Завдяки цим властивостям, його активно використовують в догляді за жирною і проблемною шкірою обличчя. Масло чайного дерева ефективно справляється з будь-якими запалення і подразнення шкірних покривів, усуває почервоніння і свербіж, а також сприяє очищенню шкіри, витягаючи гній з її уражених ділянок.
Екстракт алое вера глибоко, але м'яко очищає шкіру, зволожує і живить, відновлює і захищає, уповільнює процес старіння і омолоджує, дезодорує і нормалізує обмінні процеси.
Спосіб використання: Нанести маску на чисте лица, добро розгладьте, щоб щільно прілягала до кожи. Залишити маску на 15-20 хвилин, потім маску зняти.


Активні компоненти: Екстракт Ромашки

Активні компоненти: Алое

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Вік: 18+

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order