May Island Highly Concentrated Hyaluronic Ampoule,3g

May Island
140002339
25,00
грн.
Ампула May Island глибоке зволоження/з гіалуроном,3g

Вік: 30+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Зволоження, Омолодження, Зняття запалень
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, Екстракт зеленого чаю
Об'єм: 3ml

Описання: На сухій шкірі моментально проявляються зморшки і неприємні лущення. А ще вона більше схильна до передчасного старіння, у чому їй допомагають сонце, вітер і мороз. May Island Highly Concentrated Hyaluronic Ampoule це сироватка з гіалуроновою кислотою, яка моментально напоїть і приведе до тями сухе обличчя і забезпечить шкіру комфортом і м'якістю. Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу і інтенсивно зволожує їх, та створює на шкірі невідчутну плівку, яка утримує вологу всередині. Усуває лущення, вирівнює рельєф, надає м'якість і бархатистість, усуває зморшки, які викликані сухістю. Екстракт зеленого чаю, що також входить до складу, має антибактеріальну дію, вирівнює колір, касторове масло живить шкірний покрив, не забиває пори.
Спосіб використання: Нанесіть необхідну кількість сироватки на очищену шкіру обличчя, зверху нанесіть свій денний чи нічний крем.

Склад: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohoi, Gycereth -26, Opuntia Humifusa Extract, Sodium Hyaluronate (5000ppm), Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenaled Castor Oil, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, fragrance

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Зелений чай

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Відновлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Загоєння

Призначення: Омолодження

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order