I`m Sorry For My Skin Revitalizing Jelly Mask (Beer), 33ml

I`m Sorry For My Skin
150000470
85,00
грн.
Тканинна маска для відновлення шкіри Im Sorry For My Skin Revitalizing Jelly Mask (Beer), 33ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Відновлення, зволоження, заспокоєння
Активні компоненти: Екстракт м'яти, екстракт сніжного лотоса, екстракт арніки
Об'єм: 33ml

Описання: Тканинна маска для відновлення шкіри I'm Sorry for My Skin Revitalizing Jelly Mask має ревіталізірующім і тонізуючу дію, ефективно бореться з сухістю і підтримує оптимальний рівень зволоження.
Маска в найкоротші терміни поповнює нестачу вологи в клітинах епідермісу, наповнює шкіру живильним речовинами, усуває сухість і роздратування. Заспокійлива дія продукту допомагає боротися з почервонінням, сверблячкою і запаленнями.
До складу продукту входить запатентований компонент AMF, який здатний утримувати вологу в шкірі і запобігати її зневоднення. Наповнює шкіру необхідною кількістю вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження, підвищує тонус шкіри і зберігає молодість. Основні функції маски:
Володіє ревіталізірующім дією і бореться з тьмяністю;
Заряджає шкіру енергією, тонізує і підвищує імунітет;
Живить і усуває лущення;
Інтенсивно зволожує.
Основа маски рясно просочена великою кількістю (33 мл) особливої желеподібної есенцією, яка дуже м'яко впливає на шкіру, не викликає сухості і не подразнює шкіру.
Щільно прилягає до шкіри, дозволяючи всім активним компонентам маски проникати глибоко в епідерміс і також охороняє від передчасного висихання маски.
Спосіб використання: Дістаньте з упаковки і щільно прикладіть до очищеного, зволожених особі. Зачекайте 10-20 хвилин і зніміть. Дайте вбратися есенції, м'якими рухами.

Активні компоненти: Лотос

Активні компоненти: М'ята

Вік: 18+

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Відновлення

Призначення: Заспокоєння

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order