Pyunkang Yul Moisture Ample, 100ml

Pyunkangyul
150000203
745,00
грн.
Pyunkangyul Moisture Ample, 100ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Омолодження, Зволоження, Живлення
Активні компоненти: Екстракт Коптису
Об'єм: 100ml

Описання: Ампульная есенція Moisture Ampoule складається всього з шести інгредієнтів. Засіб має незвичайну текстуру рідкого меду і на 90% складається з екстракту коптіса, який стимулює синтез колагену і еластину. Ці активні інгредієнти також мають глибоко зволожуючу і заспокійливу дію.
Не викликає роздратування і алергічні реакції, тому підходить навіть для дуже чутливої шкіри. Ефективно розгладжує шкіру і активізує оновлення клітин, має протизапальну і антибактеріальну дію, позбавляє від сухості і лущення.
Сироватка швидко вбирається і не забиває пори, не дивлячись на свою щільну консистенцію.
Корейська косметика бренду Pyunkang Yul настільки ефективна, що її можна знайти на аптечних полицях. Технологи і дерматологи медичної клініки розробляють унікальні склади з мінімальної кількості компонентів. Але всі вони ретельно підібрані і схвалені Корейської Асоціацією дерматологів.
Спосіб використання: 2-3 краплі ампули нагріти в долоні, розподілити в руках і швидко нанести на обличчя прикладаючими рухами, не розтираючи, а вбиваючи засіб у шкіру до повного всмоктування. Виробник підкреслює важливість правильного нанесення, оскільки традиційне розмазування змінюює структуру продукту, що позначається на його ефективності.

Активні компоненти: Ектракт Коптиса

Об'єм: 100ml

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Очищення

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order