Mizon Placenta Ampoule, 9.3ml

Mizon
150000580
159,00
грн.
Плацентарна сироватка для омолодження шкіри Mizon Placenta Ampoule, 9.3ml

Вік: 25+
Тип шкіри: Проблемна, чутлива, жирна
Призначення: Омолодження, живлення
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, ніацинамід
Об'єм: 9.3ml

Описання: Сироватка Mizon Original Skin Energy Placenta 45 з плацентарних протеїном інтенсивно доглядає за шкірою і надає антивікове дію, омолоджує, розгладжує, пом'якшує суху, шкіру, що загрубіла і освітлює тьмяний колір обличчя. Активна сироватка легко всмоктується, наповнює шкіру енергією і робить її гладкою і здоровою, як у немовляти.
Сироватка містить 45% плацентарного протеїну. Плацентарний протеїн це безпечний і високоефективний інгредієнт, багатий вітамінами, мінералами і амінокислотами. Він зменшує активність тирозинази і має виражену відбілюючий дію, а також, завдяки великому вмісту амінокислот, активно живить, оживляє і омолоджує шкіру, стимулює регенерацію клітин і підвищує пружність шкіри.
До складу сироватки Mizon Original Skin Energy Placenta 45 також входить ніацинамід (вітамін B3), що зменшує вікову пігментацію, вирівнює тон шкіри і поліпшує синтез власного колагену в шкірі.
Гіалуронова кислота відновлює і підтримує нормальний рівень вологості шкіри; аденозин надає антивікове дію, зменшує мімічні зморшки в області губ і очей і покращує тонус шкіри.
Сироватка Mizon Original Skin Energy Placenta 45 особливо рекомендується для сухої, яка втратила пружність, тьмяною, млявою шкіри і млявою шкіри з розширеними порами. Не містить парабенів, штучних барвників і ароматизаторів, і безпечна для чутливої, реактивної шкіри.
Спосіб використання: Масажними рухами нанесіть невелику кількість сироватки на очищену шкіру обличчя, шиї і декольте. Дочекайтеся повного вбирання.
Склад: Water, Butylene Glycol, Hydrolyzed Placental Extract, Niacinamide, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Tropolone, Adenosine, beta-Glucan, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Alcohol, Hydrolyzed Extensin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, 1,2-Hexanediol, Gentiana Lutea Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Artemisia Absinthium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Potassium Sorbate.

Вік: 25+

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

Тип шкіри: Чутлива

Тип шкіри: Проблемна

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

E-Beauty рекомендує
Click to order