Trimay Phyto-Hyaluron Cleansing Oil, 150ml

Trimay
150000486
559,00
грн.
Гідрофільна олія з гіалуроновою кислотою Trimay Phyto-Hyaluron Cleansing Oil

Вік:
30+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Ліфтинг, від зморшок, від роздратування, живлення , пом'якшення, зволоження, заспокоєння
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, масло оливи
Об'єм: 150ml

Описання: Слабокислотне натуральне гідрофильне масло Trimay Phyto-Hyaluron Cleansing Oil p.h 5.5, глибоко очищає і одночасно зволожує шкіру. Масло проникає глибоко в пори і ефективно очищає їх від себума і макіяжу будь стійкості, виводить токсини і шлаки, не викликаючи роздратування, стягнутості і сухості. Багата зволожуюча формула масла дозволяє шкірі виглядати здоровою і зволоженою. Зберігає оптимальний гідро-ліпідний баланс шкіри після очищення, не порушуючи ліпідний бар'єр.
Масло містить 5 видів гіалуронової кислоти, з яких високомолекулярна гіалуронова кислота зволожує верхні шари шкіри, а низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари і насичує вологою. Завдяки високому вмісту натурального масла оливи, яке швидко вбирається і не забиває пори, прискорюється процес регенерації клітин і сповільнюється в'янення шкіри.
Спосіб використання: Видавіть трохи засобу на сухі руки і нанесіть на сухе обличчя круговими масажними рухами. Додайте трохи води і продовжуйте масажувати. Ретельно змийте теплою водою.
Склад: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Water, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Fragrance, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Масло Оливи

Вік: 30+

Об'єм: 150ml

Призначення: Живлення

Призначення: Очищення

Призначення: Зволоження

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order