Purito Pure Vitamin C Serum пробник

000002264
20,00
грн.
Зволожуюча сироватка з вітаміном С

Вік: 18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Захист від УФ-променів, омолодження, відбілювання, зволоження
Активні компоненти: Вітамін С, гіалуронова кислота
Об'єм: Пробник

Описання: Сироватка Purito Pure Vitamin C Serum містить вітамін C. Засіб зволожує і тонізує шкіру, розгладжує зморшки, освітлює пігментацію і покращує колір обличчя, підвищує пружність шкіри і повертає їй еластичність.
Вітамін С загоює різні висипання і зміцнює імунітет, освітлює шкіру, допомагає поліпшити колір обличчя. Також вітамін С відтворює колаген, який дуже важливий для шкіри в підтримці її еластичності і пружності.
Гіалуронова кислота миттєво зволожує шкіру у верхніх шарах дерми і інтенсивно насичує вологою, на поверхні шкіри створює невидиму захисну плівку, яка сприяє утриманню вологи всередині, підвищує тонус і пружність шкіри, сприяє розгладженню зморшок і шкірних заломів, викликаних зневодненням, прискорює загоєння шкірних ушкоджень, в тому числі після тривалого перебування на відкритому сонці.
Спосіб використання: Нанести на очищену і тонізувану шкіру кілька крапель сироватки. Розподілити рухами, потім прикласти теплі долоні на кілька секунд до лиця, для того щоб їх тепло допомогло сироватці максимально ефективно вбратися.

Активні компоненти: Вітамін С

Активні компоненти: Глутамінова кислота

Призначення: Живлення

Призначення: Освітлення

Призначення: Омолодження

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order