Trimay Hyaluron Ampoule Gel Cleanser, 150ml

Trimay
150000487
395,00
грн.
Очищуючий гель з гіалуроновою кислотою Trimay Hyaluron Ampoule Gel Cleanser

Вік:
30+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Очищення, зволоження, живлення
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, масло жожоба , алое
Об'єм: 150ml

Описання: М'який гель з гіалуроновою кислотою Trimay Hyaluron Ampoule Gel Cleanser делікатно видаляє всі забруднення і залишки макіяжу, не сушить шкіру і не викликає почуття стягнутості. Гіпоалергенна формула гелю ідеально підходить навіть для самої чутливої і роздратовано шкіри, не провокуючи появу почервоніння і свербіння, ніжно очищає шкіру і пори.
Гель містить 5 видів гіалуронової кислоти, з яких високомолекулярна гіалуронова кислота зволожує верхні шари шкіри, а низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари і насичує вологою. Гель також містить 5 рослинних масел, які разом з гіалуроновою кислотою створюють на шкірі захисний гідро-шар, що виключає відчуття стягнутості і сухості після очищення і забезпечує тривале зволоження.
Завдяки таким поверхнево-активні речовини природного походження, як лаурил глюкозид, коко-бетаїн і кокамід МІПАО, засіб забезпечує чудову очищення шкіри при відсутності роздратування. На відміну від синтетичних ПАР, натуральні ПАР з кокоса м'яко очищають шкіру і повністю змиваються, не викликаючи роздратування і не забиваючи пори.
Спосіб використання: Змішайте невелику кількість засобу з водою і збийте пінку. М'якими масажними рухами розподіліть пінку по шкірі, помасажуйте і змийте теплою водою.
Склад: Purified water, lauryl glucoside, glycerin, myristic acid, lauric acid, cocamide mipa, potassium hydroxide, dipropylene glycol, sodium chloride, coco-betaine, propanediol, caprylyl glycol, Ethylhexyl glycerin, lemon peel oil, rosemary leaf oil, lavender oil, sugar tangerine peel oil, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, hydrolyzed glycosaminoglycan, hyaluronic acid, hydro Rolled Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydroxypropyl Trimonium Hyaluronate, Disodium EDTA, Indian Mulberry Leaf Extract, India Mulberry tree flower extract, ivy gond fruit extract, eggplant fruit extract, aloe vera flower extract, jojoba seed oil, holy basil leaf extract, turmeric root extract, true coral horse extract, citral, limonene, linalul

Активні компоненти: Глутамінова кислота

Активні компоненти: Алое

Активні компоненти: Масло Жожоба

Об'єм: 150ml

Призначення: Очищення

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order