Pyunkang Yul Eye Cream, 1ml

150000530
15,00
грн.
Відновлюючий крем для повік Pyunkang Yul, 1ml

Вік:
25+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Тонізування, зволоження
Активні компоненти: Екстракт астрагалу, екстракт лакриці, витяжка з лактобактеріями, масло ши
Об'єм: 1ml

Описання: Крем для шкіри навколо очей живильний Pyunkang Yul Eye Cream - набір з 50 одноразових пакетиків, кожен з пакетиків розрахований на одне застосування. Така зручна модель використання крему захищає вас від попадання патогенної флори в тубу крему, дозволяє взяти пакетики кошти з собою в поїздку або на роботу. В такому форматі бренд вітає активний спосіб життя, робить догляд клієнта простим і комфортним. В основі складу потужні рослинні екстракти, які повертають силу і пружність шкірі. Регулярне застосування крему дозволяє розгладити і пом'якшити шкірний покрив. Крім цього, запускаються регенеративні процеси, стимулюється кровообіг, шкіра захищається від купероза, стягування, набряклості.
Крем для шкіри навколо очей живильний Pyunkang Yul Eye Cream підходить для застосування на шкірі будь-якого типу жирності, без вікових обмежень. Засіб підходить для щоденного догляду, наноситься вранці і ввечері.
Спосіб використання: Видавіть вміст пакетика на долоню, круговими рухами нанесіть на нижні і верхні повіки. Після вбирання можна продовжувати догляд або наносити макіяж.
Склад: Astragalus Membranaceus Root Extract, Petrolatum, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Phenyl Trimethicone, Ceresin, Pentylene Glycol,1,2-Hexanediol, Polysorbate 60, Butylene Glycol, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Lactobacillus/Ginseng Root Ferment Filtrate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Acetyl Glucosamine, Sodium Hyaluronate, Silica, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate.


E-Beauty рекомендує
Click to order