Pyunkang Yul Peeling Gel, 100ml

Pyunkangyul
150000005
455,00
грн.
Пілінг-гель Pyunkangyul пом'якшення/очищення для всіх типів, 100ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Зволоження, Загоэння, Пом'якшення, Очищення
Активні компоненти: Саліцилова кислота
Об'єм: 100ml

Описання: Pyunkang Yul Peeling Gel є інноваційним засобом, який ніжно і дбайливо доглядає за шкірою, наповнюючи її цілющою вологою, корисними речовинами, вітамінами і мінералами! Компоненти в складі продукту дбайливо очищають шкірний покрив, оздоровлюючи та покращуючи його стан з кожним днем все більше і більше! Пілінг розгладжує текстуру і рельєф шкіри, усуває надлишки шкірного себума і забруднення, відлущує ороговілі клітини епідермісу, чим прискорює процес оновлення шкірного покриву, -робить шкіру оксамитовою, сяючою і гладкою. Окрім очищення заспокоює почервоніння, знімає роздратування і запалення, загоює мікротріщини.
Корейська косметика бренду Pyunkang Yul настільки ефективна, що її можна знайти на аптечних полицях. Технологи і дерматологи медичної клініки розробляють унікальні склади з мінімальної кількості компонентів. Але всі вони ретельно підібрані і схвалені Корейської Асоціацією дерматологів.
Спосіб використання: Візьміть невелику кількість і нанесіть на суху шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей. Зробіть легкий масаж, массажуйте доки не утворяться комочки. Змийте теплою водою.

Активні компоненти: Саліцилова кислота

Об'єм: 100ml

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

Призначення: Звужує пори, Матує

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Очищення

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order