Cosrx Full Fit Propolis Synergy Toner, 50ml

COSRX
150000002
245,00
грн.
Тонер Cosrx зволожуючий з прополісом і медом, 50ml

Вік:
25+
Тип шкіри: Суха, Нормальна, Чутлива
Призначення: Зволоження, Заспокоєння, Живлення, Омолодження
Активні компоненти: Мед, Прополіс, Гіалуронова кислота
Об'єм: 50ml

Описання: Зволожуючий і живильний тонер Cosrx Full Fit Propolis Synergy Toner збагачений екстрактами прополісу і меду, які ефективно доглядають за шкірою обличчя. Легкий і приємний в нанесенні, миттєво вбирається і живить шкіру, надаючи їй пружність і здорове сяйво. Також тонер надає заспокійливу дію на роздратовану і проблемну шкіру.
Екстракт прополісу (72,6%) чорної бджоли - відмінно зволожує і живить шкіру, допомагаючи зберегти її природний баланс. Прополіс багатий величезною кількістю органічних речовин, мікроелементів і мінералів. Крім загальновідомої антисептичної функції, він має унікальну здатність прискорювати відновлення тканин, підвищує природну проникність шкіри і покращує абсорбуючу здатність епідермісу. Цей компонент є прекрасним природним зволожувачем, він здатний утримувати необхідну кількість вологи в клітинах епідермісу, живить і усуває сухість шкіри, робить її здоровою, чистою і сяючою. Також прополіс має легку омолоджуючу дію і уповільнює процеси старіння, підвищує пружність і еластичність шкірних покривів.
Екстракт меду (10%) - до складу якого входить багатий комплекс вітаміну В, який надає шкірі здоров'я.
Гіалуронова кислота - допомагає клітинам шкіри утримувати необхідну їм вологу, створює прозору захисну плівку. Завдяки її дії шкіра стає більш щільною зсередини, поступово розгладжується і набуває красивий свіжий вигляд.
Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.
Спосіб використання: Нанесіть необхідну кількість тонера на шкіру, допоможіть вбратися засобу м'яко притискаючи долоні до поверхні шкіри.

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Мед

Активні компоненти: Прополіс

Об'єм: 50ml

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Омолодження

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order