JMsolution Marine Luminous Mask Pearl, 25g

JMsolution
1384
75,00
грн.
Тканинна Маска JMsolution зволоження/відновлення з перлиною

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Омолодження, Зволоження, Живлення
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, Екстракти перлин
Склад набору: 1.Есенція для обличчя - JM SOLUTION Marine Waterfull Essence, 1.5мл
2.Зволожуюча маска з перлами - Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask Від Jmsolution, 30мл
3.Крем для очей з морськими мінералами - JMsolution Marine Luminous Pearl Deep Roll-On Eye, 1.5 мл
Об'єм: 25g

Описання: Есенція для обличчя JM SOLUTION Marine Waterfull Essence легка, невагома інноваційна формула з концентрованим складом, що очищає і мінералізуюча епідерміс, утримує вологу в клітинах, розгладжує і дарує пружність. Використовується в якості бустера перед нанесенням маски.
Зволожуюча маска з перлами - Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask Jmsolution має формулу на основі перлів, та виготовлена з м'якого матеріалу. Маска просякнута концентрованим складом, який надає себорегулюючу дію, пом'якшує, заспокоює і зволожує, звужує пори.
Крем для повік з морськими мінералами JMsolution Marine Luminous Pearl Deep Roll-On Eye містить в складі морські мінерали, збагачений гіалуроновою кислотою і білим перлами. Він надає розгладжуюдчу і зміцнюючу дії. Бореться з мімічними зморшками, усуває темні кола під очима, мінімізує набряклість, освіжає і тонізує.
Спосіб використання: Нанесіть на очищену шкіру обличчя есенцію, далі нанесіть маску на 10-20 хвилин. Потім зняти і зробити легкий масаж подушечками пальців до повного вбирання залишків есенції. Нанести крем під очі.

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Перлини

E-Beauty рекомендує
Click to order