Jayjun Mask Anti Dust Therapy, 25ml

Jayjun
000002273
95,00
грн.
Тканинна маска Jayjun Mask Anti Dust Theraphy, 25ml

Вік:
Без обмежнь
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Зволоження, Тонізування, Очищення,
Активні компоненти: Масло Ши,
Об'єм: 25ml

Описання: Детокс-комплекс для відновлення шкіри Jayjun Anti-Dust Therapy Mask. Головна функція комплексу - глибоке очищення шкіри, виведення токсинів, підвищення імунітету і тонусу шкіри. Набір зміцнює захисний бар'єр епідермісу, відновлює ліпідний баланс, зволожує і усуває запалення і почервоніння.
Комплекс має високу антиоксидантну активність, зміцнює і відновлює захисні функції шкіри, очищає і м'яко відлущує ороговілий шар.
Запатентований комплекс "City Proof" - не тільки відмінно очищає епідерміс, але також живить, зволожує, зміцнює ліпідний бар'єр і володіє знезаражувальною дією.
Детокс-комплекс складається з 3-х етапів:
1 крок. Пінка для вмивання: 8 екстрактів трав м'яко і делікатно очищають шкіру від різних забруднень, зволожують і перешкоджають дегідратації шкіри. Пінка не залишає відчуття сухості і стягнутості.
2 крок. Заспокійлива маска: Масло імбиру знімає почервоніння, свербіж і запалення. Екстракт пупирника японського заспокоює, вирівнює тон, зволожує і має антисептичну дію.
3 крок. Крем для гладкості шкіри: Масло ши і екстракт пенника лугового пом'якшують, живлять і вирівнюють рельєф шкірного покриву.
Спосіб використання: Очистіть обличчя за допомогою пінки. Під час вмивання зробіть легкий масаж. Щільно прикладіть маску до очищеної шкірі. Через 10-20 хвилин видаліть маску. Нанесіть крем акуратними розгладжуючими рухами по масажних лініях.

Об'єм: 25g

Активні компоненти: Масло Ши

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Омолодження

Призначення: Очищення

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order