Trimay Rodel Essential Care Mist Serum (2*50ml)

150000635
610,00
грн.
Trimay Rodel Essential Care Mist Serum (2*50ml)

Вік: 18+
Тип шкіри: всі типи
Призначення: зволоження, живлення, заспокоєння

Активні компоненти: масло дамаської троянди, жожоба, насіння макадамії

Об'єм: 2*50ml

Описання: Висококонцентрований міст-сироватка Trimay Rodel Essential Care Mist Serum містить натуральні пелюстки троянди, дельфиниума і гвоздики, які за спеціальною технологією покриті 14 видами натуральних олій. Міст є унікальним універсальним засобом, що володіє глибоким живильним, зволожуючим і ароматичним ефектом. Засіб заспокоює роздратування і знімає почервоніння, запобігає втраті вологи, має антибактеріальну дію і покращує тон шкіри.

Hand made квіти зібрані вручну і оброблені за спеціальною технологією 100% натуральними маслами без використання штучних консервантів, що зводить роздратування шкіри до мінімуму і зберігає в цілісності всі активні компоненти. Міст не містить штучних ароматизаторів, а природний аромат йому надають ефірні масла, отримані з квітів і самі квіти.

Спосіб приготування:

1. Налийте 50 мл основи-есенції в ємність з вмістом відповідно до переваг сухих квітів троянди або дельфиниума (решту 50 мл будуть використані для другого флакона, тому не виливайте все відразу.)

2. Після використання першого флакона налийте залишилася есенцію в другій флакон і замініть помпу для розпилення перед використанням

Спосіб застосування:

1. При відчутті сухості, час від часу злегка розпилюйте засіб на обличчя, шию і руки.

2. Після очищення розпорошите необхідну кількість засобу на долоні, нанесіть на обличчя і шию і дайте вбратися.

3. Після очищення макіяжу нанесіть необхідну кількість засобу на ватяний диск і протріть обличчя, щоб видалити залишки макіяжу і вирівняти текстуру шкіри.

4. При використанні в якості парфуму аромат натуральної есенції допомагає підняти настрій.

E-Beauty рекомендує
Click to order