Mizon Snail Repair Ampoule, 9.3ml

Mizon
150000577
159,00
грн.
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule Сироватка для обличчя відновлююча

Вік: 25+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Ліфтинг, омолодження, тонізування, зволоження
Активні компоненти: Муцин равлика, пантенол, рослинні екстракти, гіалуронова кислота
Об'єм: 9.3ml

Описання: Сироватка для обличчя, що містить пептидний комплекс, яка підходить для шкіри всіх типів. Найбільш корисною вона буде для млявою або втомленою шкіри, шкіри з першими ознаками старіння і зрілої шкіри. Рекомендується застосовувати у віці від 25 років.
Гіалуронова кислота, яка міститься в сироватці, забезпечує глибоке зволожуючу дію і активно протистоїть процесам старіння шкірних покривів. Коктейль з пептидів підтягує і зміцнює шкірні покриви, стимулює утворення власного колагену і еластину.
Ця мультіпептідная сироватка надає активний ліфтинг-ефект і продовжує молодість шкіри. Вона легко розподіляється і моментально усмоктується. В результаті її використання на шкірних покривах не виникає липка плівка і жирний блиск. Результатом регулярного застосування цієї сироватки є підвищення еластичності шкіри, вона набуває свіжий і здоровий вигляд.
Спосіб використання: Наносити сироватку потрібно на чисту шкіру обличчя, шиї і області декольте. Кілька крапель засобу вистачить, щоб розподілити по всьому обличчю за допомогою рухами. Дати вбратися, а потім зверху нанести крем.

Вік: 25+

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Антивікова дія

Призначення: Ліфтинг

Призначення: Омолодження

E-Beauty рекомендує
Click to order