Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream, 25ml

Pyunkangyul
150000202
799,00
грн.
Крем для повік Pyunkangyul Black Tea Time Reverse Eye Cream, 25ml

Вік:
30+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Омолодження, Зволоження, Живлення, Проти темних кіл
Активні компоненти: Пептиди, Масло Ши, Гіалуронова кислота
Об'єм: 25ml

Описання: Ніжна шкіра навколо очей потребує вашої турботи і особливого догляду, щоб залишатися молодою і пружною. Важливу роль в цьому процесі відіграє склад засобу, який ви вибираєте.Pyunkang yul Black Tea Time Reverse Eye Cream це омолоджуючий крем для шкіри навколо очей, багатий цінними і натуральними інгредієнтами. Екстракт ферментованого чорного чаю - комбуча, надає потужний антиоксидантний ефект. А пептиди дозволяють поліпшувати шкірну текстуру на клітинному рівні. Масло Ши глибоко живить і відновлює еластичність шкіри, зменшує кількість і глибину зморшок і заломів. Гіалуронова кислота відновлює водний баланс, підвищує пружність і гладкість епідермісу.
Корейська косметика бренду Pyunkang Yul настільки ефективна, що її можна знайти на аптечних полицях. Технологи і дерматологи медичної клініки розробляють унікальні склади з мінімальної кількості компонентів. Але всі вони ретельно підібрані і схвалені Корейської Асоціацією дерматологів.
Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру навколо очей, круговими рухами розподіліть до повного вбирання. Засіб також може бути використано для всього обличчя або локально на ділянки шкіри, які вимагають омолоджуючої дії (лоб, шия, носогубні складинки).

Активні компоненти: Вітамін Е

Активні компоненти: Вітамін С

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Масло Ши

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Об'єм: 25ml

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Ліфтинг

Призначення: Омолодження

Призначення: Зняття набряків

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order