Pyunkang Yul ATO Mild Sun Cream

Pyunkangyul
150000006
435,00
грн.
Сонцезахисний крем Pyunkangyul ATO з гіалуроном

Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Зволоження, Загоєння, Живлення
Активні компоненти: Вітамін С, Вітамін Е, Кераміди, Гіалуронова кислота
Об'єм: 150ml

Описання: Pyunkangyul ATO Mild Sun Cream це вітамінний продукт, що забезпечує інтенсивне зволоження, ефективно наповнює епідерміс корисними компонентами, зміцнює його захисний бар'єр і гідроліпідну мантію. Лосьйон насичений вітамінами С і Е, які активно борються з утворенням вільних радикалів, запобігаючи утворенню перших ознак старіння шкіри, фотостаріння. Гіалуронова кислота у складі запобігає втраті вологи, делікатно знімає роздратування і почервоніння, нормалізує і підтримує гідробаланс шкіри. Кераміди ефективно зміцнюють захисні функції та мінімізують вплив зовнішніх факторів.
Оскільки засіб виготовлений на основі натуральних компонентів він підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, швидко вбирається, не залишаючи зовнішніх слідів. Підходить для дітей.
Спосіб використання: Нанесіть достатню кількість лосьйону на шкіру і рівномірно розподіліть. Можна застосовувати для масажу.

Склад: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Artemisia Annua Extract, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ceramide NP, Acetic Acid, Ammonium Acryloyldi methyltaurate/VP Copolymer, Glyceryl Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Octyldodecanol, Ethylhexylglycerin.

Активні компоненти: Вітамін Е

Активні компоненти: Вітамін С

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Кераміди

Об'єм: 150ml

Призначення: Живлення

Призначення: Загоєння

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

E-Beauty рекомендує
Click to order