Mizon Collagen Ampoule, 9.3ml

Mizon
150000579
159,00
грн.
Коллагеновая сироватка для пружності шкіри Mizon Original Skin Energy Collagen 100 Ampoule 9.3ml

Вік: 25+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Живлення, зволоження
Активні компоненти: Колаген, пептиди, аденозін, ніацинамід
Об'єм: 9.3ml

Описання: Mizon Collagen 100 Ampoule (9,3 мл) - концентрована сироватка з 90% морського колагену, пептидами, аденозином, і Ніацинамід (вітамін В5) діє на глибоких шарах шкіри, забезпечуючи ліфтинг-ефект. Коллагеновая сироватка для пружності шкіри від корейського виробника Mizon - це висококонцентрований засіб, яке дозволить вам максимально ефективно наситити клітини шкірного покриву колагеном, який є основою пружності, гладкості та еластичності шкіри. Сироватку можна використовувати як самостійний продукт, а також додавати в доглядає або тональний крем, щоб доповнити їх дію.
Косметичний засіб здатне значно уповільнити процес вікових змін шкіри. При регулярному використанні сироватки шкірний покрив стає більш гладким, зменшуються зморшки, а також коригуються контури особи. Продукт не містить парабенів, спирту, барвників і ароматизаторів, тому його використання повністю безпечно для здоров'я.
Спосіб використання: Нанесіть необхідну кількість сироватки на очищену шкіру, дати вбратися. Додайте кілька крапель в свій уходовой крем. Ідеально підходить для спільного використання з колагенової серією MIZON. Додайте кілька крапель в маску, так ви досягнете більшого ефекту або ж додайте 1-2 краплі в свій BB-крем або тональну основу перед нанесенням. Це дасть більш гладкий вигляд і краще зволоження шкіри.




Вік: 25+

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order