Im Sorry For My Skin Real Mugwort Calming Mask, 23ml

I`m Sorry For My Skin
150000476
80,00
грн.
Заспокійлива маска з полином - Ultru I'm Sorry For My Skin Real Mugwort Calming Mask

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Заспокоєння, сяйво шкіри, зменшити запалення, вирівнювання тону, зволоження
Активні компоненти: Екстракт ламінарії, екстракт полину
Об'єм: 23ml

Описання: Маска з полином I'm Sorry for my Skin Real Mugwort Calming Masк це ідеальне рішення для чутливої і запаленої шкіри. Вона прекрасно знімає почервоніння і усуває роздратування, дарує зволоження, повертає дермі комфорт і здоровий вигляд.
Екстракт полину - незамінний компонент в догляді за чутливою шкірою, а також рослина, багата безліччю корисних компонентів, які необхідні нашій шкірі: органічні кислоти, каротин, мікро- і макроелементи, Артемізін. Завдяки полину тканинна маска здатна в короткі терміни нормалізувати стан шкіри, позбавити від запалень і почервоніння, заповнити баланс вологи, зміцнити захисний бар'єр, наповнити шкіру здоров'ям і природним сяйвом.
Спосіб використання: Нанести продукт на очищену тонізувану шкіру обличчя, уникаючи область навколо очей і губ, забезпечити максимальне прилягання до шкіри. Через 15-20 хвилин зняти маску, вбити залишки есенції.
Склад: Water, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Acmella Oleracea Extract, Artemisia Princeps Extract(10Ppm), Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Panthenol, Carbomer, Tromethamine, Saccharomyces Ferment Filtrate, Disodium EDTA, Fructooligosaccharides, Beta-Glucan, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone.



Активні компоненти: Екстракт полину

Активні компоненти: Екстракт ламінарії

Вік: 18+

Призначення: Живлення

Призначення: Відновлення

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

Тип шкіри: Всі типи

E-Beauty рекомендує
Click to order