Elizavecca Deep Power Ringer Mask Pack, 23ml EGF

Elizavecca
3156
35,00
грн.
Тканинна маска Elizavecca регенеруюча/антивікова з епідермальним фактором, 23ml

Вік:
25+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Живлення, Зволоження, Омолодження, Тонізування
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, Екстракт Гамамелісу, Екстракт Кавуну
Об'єм: 23ml

Описання: Тканинна маска Elizavecca Deep Power Ringer Mask Pack EGF допоможе вирішити проблеми жирної та комбінованої шкіри обличчя, завдяки активним компонентам в складі, шкіра здатна набути здоровий, молодий і свіжий вигляд.
Гіалуронова кислота глибоко зволожує і живить клітини епідермісу, що сприяє продовженню молодості шкіри і захисту від передчасної появи зморшок. У складі маски ви також відчуєте ефективну дію аргініну, який впливає на поліпшення мікроциркуляції і створює захисний бар'єр шкірного покриву. Натуральні екстракти фруктів допомагають впорається з жирним блиском, надаючи шкірі бархатистість і гладкість.
Спосіб використання: Вийміть тканинну масу з упаковки, залишок есенції злийте в баночку, нанесіть маску на 15-30 хвилин. Після цього дайте обличчу повністю висохнути і нанесіть сироватку і ваш щоденний крем. Залишки есенції використовуйте на ніч і вранці до повного вбирання. Рекомендується використовувати маски курсом в 10 днів або 1-2 рази на тиждень.

Склад: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Vincetoxicum Atratum Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Swiftlet Nest Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Prunus Salicina Fruit Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, rh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-1, Phellinus Linteus Extract, Monascus/Rice Ferment, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Phenoxyethanol, Adenosine, Carbomer, Arginine, Chlorphenesin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance

Об'єм: 23g

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Екстракт Гамамелісу

Активні компоненти: Екстракт Кавуну

Вік: Без обмежень

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Зволоження

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Омолодження

Призначення: Тонізування

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order